HUBUNGI KAMI

KARIPAP ANDA,
RESEPI ANDA,
JENAMA ANDA,
ANDA YANG MEMBUAT DAN MENJUALNYA DENGAN PERMINTAAN YANG TELAH ADA.

Anda ingin menambah pendapatan? Anda serta keluarga pengemar karipap? Anda ingin memasarkan karipap anda ke serata tempat. Bermulalah hari ini di tempat anda dan terus berkembang. Kami mempelawa anda menjadi pengedar karipap resepi anda, jenama anda untuk pilihan ramai. Kami percaya anda boleh membuat karipap yang istimewa. Keenakan karipap anda itulah yang akan meningkatkan jualan karipap anda.

Tak kenal maka tak cinta, saya yakin dan percaya walaupun saya belum pernah merasai karipap anda. Saya mempunyai harapan yang tinggi untuk melihat anda berjaya. Karipap yang anda buat sememangnya sedap dan boleh berkembang maju menjadi industri yang berjaya. Apa yang perlu anda lakukan ialah membuatnya dengan komited dan dijual secara tunai.

Zaman membuat karipap dan menjaja mencari pelanggan telah ketinggalan. Kini anda membuat karipap atas permintaan dan tempahan. Untuk mendapat tempahan dan jualan tunai secara terus dengan pelanggan di kawasan anda.

Kami menyediakan mekanisma ini secara percuma untuk pelanggan mengenali anda dan terus membuat tempahan dengan anda tanpa sebarang campurtangan kami. Kami akan berusaha untuk meningkatkan keinginan dan membuka selera pengguna untuk memilih makanan berkhasiat seperti karipap dan meninggalkan makanan yang tidak berkhasiat.

Tiada sebarang caj pun yang  dikenakan. Ini adalah satu usaha dan kerja amal tanpa mengharapkan sebarang balasan demi memastikan ilmu dan kebolehan yang anda ada dapat dimanfaatkan untuk kemajuan masyarakat. Kejayaan anda adalah untuk anda dan keluarga, anda dan keluarga andalah yang pertama dan sepatutnya mendapat nikmat itu.

Jika anda percaya terhadap masa depan anda yang gemilang. Cabar diri anda dalam perjuangan ini. Pelanggan akan menghubungi anda dan anda akan menerima tempahan mengikut kesanggupan anda. Pasarkan karipap anda secara komited dengan penambahbaikan terhadap sebarang cadangan daripada pelanggan anda.

20 juta rakyat Malaysia ingin merasai keenakan karipap anda dan jangan biarkan mereka ternanti-nanti. 

Jom, kita buat gempak.... BERTINDAKLAH HARI INI juga.....

foxyform

Tiada ulasan:

Catat Ulasan